OVER MEZELFIn 1997 studeerde ik af als gegradueerd sociaal verpleegkundige, maar zelfstandig ondernemer worden werd een droom. Ik werk sinds 2002 deeltijds in het CLB. Mijn takenpakket is zeer gevarieerd. In mijn vrije tijd ben ik ook jaren secretaris geweest van verschillende sportverenigingen (vzw’s) en sinds 2014 baat ik in bijberoep de tweedehandswinkel Kwasinova uit.

Bij Syntra heb ik ondertussen verscheidene kortdurende opleidingen gevolgd: dubbel boekhouden, bedrijfsbeheer, social media, praktijkcursus boek-houden… Zo ontdekte ik doorheen de jaren mijn liefde en talent voor administratieve taken en alles wat daarmee samenhangt.


De stap om een administratief kantoor te starten werd gezet. De positieve reacties van mijn omgeving, mijn boekhouder, mijn huidige leraar, motiveerden me nog meer. Momenteel volg ik een 3-jarige opleiding (hulp)boekhouder om mijn skills verder te verfijnen en bij te schaven. Maar ik wil nu alvast mijn administratieve diensten aanbieden in bijberoep aan eenmanszaken, kleine ondernemers en vrije beroepen.


- Inge Fraiponts - 

MIJN STERKTES

Nauwkeurig

Ervaren

Stipt

Gestructureerd

Leergierig

Handig met MS Ofiice

OPENINGSUREN


Op afspraak

VOLG ONS

Copyright ©5WH Communication

All Rights Reserved